Carne De Vită Indoneziană

Kabobs de vită Indoneziană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 801 calorii, 40g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos de soia, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crock Pot Indoneziană carne de vită sau de porc, Carne de vită satay o lan Indoneziană sate babi, și Satay de vită indoneziană cu sos picant de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înghețați parțial friptura; tăiați grăsimea din friptură. Feliați friptura în diagonală peste cereale în benzi late de 1/4 inch și puneți-o deoparte.
Combinați coriandru și următoarele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar, rezistentă; sigilați punga și agitați bine.
Adăugați friptură în pungă; sigilați punga și agitați până când friptura este bine acoperită. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Combinați untul de arahide, laptele de cocos, rădăcina de ghimbir tocată, sosul de soia, sucul de lămâie și ardeiul roșu într-un castron mic; se amestecă bine. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada. Filetați friptura pe frigarui metalice de 4 (12 inci).
Așezați grătarul uns pe grătar peste cărbuni cu foc mediu (350 până la 400).
Așezați kabobs pe raft; grătar, acoperit, 5 minute sau la gradul dorit de coacere, întorcând frigarui o dată.
Combinați orezul și ceapa verde; aruncați bine.
Transferați amestecul de orez într-un platou de servire și acoperiți cu friptură.
Se servește cu amestec de unt de arahide.