Carne De Vită Indoneziană

Carne De Vită Indoneziană
Kabobs de vită Indoneziană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 801 calorii, 40g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, sos de soia, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crock Pot Indoneziană carne de vită sau de porc, Carne de vită satay o lan Indoneziană sate babi, și Satay de vită indoneziană cu sos picant de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înghețați parțial friptura; tăiați grăsimea din friptură. Feliați friptura în diagonală peste cereale în benzi late de 1/4 inch și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
2
Combinați coriandru și următoarele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar, rezistentă; sigilați punga și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați friptură în pungă; sigilați punga și agitați până când friptura este bine acoperită. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
FripturăFriptură
4
Combinați untul de arahide, laptele de cocos, rădăcina de ghimbir tocată, sosul de soia, sucul de lămâie și ardeiul roșu într-un castron mic; se amestecă bine. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Lapte De CocosLapte De Cocos
GhimbirGhimbir
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada. Filetați friptura pe frigarui metalice de 4 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
6
Așezați grătarul uns pe grătar peste cărbuni cu foc mediu (350 până la 400).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Așezați kabobs pe raft; grătar, acoperit, 5 minute sau la gradul dorit de coacere, întorcând frigarui o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Combinați orezul și ceapa verde; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
OrezOrez
9
Transferați amestecul de orez într-un platou de servire și acoperiți cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
OrezOrez
10
Se servește cu amestec de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista