Carne De Vită Hash
Hash de carne de vită Corned ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 286 calorii, 14g de proteine, și 22g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pătrunjel, carne de vită cornată, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Carne De Vită Hash, CARNE DE VITĂ HASH, și Carne De Vită Hash.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de unt cu uleiul vegetal într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare până aproape de fumat.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește până la translucid, aproximativ 4 minute.
Adăugați jumătate din legume și gătiți, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Între timp, zdrobiți legumele rămase într-un bol cu pătrunjelul și 3/4 cană lichid de gătit.
Adăugați în tigaie și amestecați pentru a face o clătită mare, adăugând până la 1/2 cană mai mult lichid de gătit, dacă este necesar. Gatiti pana cand hash-ul este intunecat pe fund, aproximativ 2 minute.
Întoarceți și continuați să gătiți, întorcându-vă ocazional și adăugând mai mult unt, dacă este necesar, până când hash-ul este crocant la exterior, dar încă umed la mijloc, 5 până la 7 minute.
Adăugați 1/4 cană lichid de gătit cu 1 minut înainte de servire.
Fotografie de Antonis Achilleos