Carne de vită gătită cu morcovi, ceapă și prune uscate

Carne de vită gătită cu morcovi, ceapă și prune uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită gătită cu morcovi, ceapă și prune uscate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați friptura chuck, frunze de dafin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tagine de vită cu prune uscate și migdale prăjite, Rețetă de picior de rață (gătită cu prune și anason stelat), și Morcovi Cu Prune Și Ardei Iute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Legați friptura la intervale de 2 inci cu sfoară; frecați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
3
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați friptura; gatiti 12 minute, rumenind pe toate partile.
5
Scoateți friptura din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și apa în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați rozmarin, cimbru, salvie și frunze de dafin pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
8
Adăugați pânză de brânză în tigaie; acoperiți, reduceți focul și fierbeți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
TigaieTigaie
9
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 1/2 ore. Întoarceți friptura; coaceți, acoperit, încă 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Adăugați morcovi și prune uscate; coaceți, acoperit, încă 45 de minute sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Așezați friptura, morcovii și prunele uscate pe platou; păstrați cald. Rezervați lichid de gătit. Aruncați punga.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
MorcovMorcov
12
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
13
Se toarnă lichidul de gătit rezervat în pungă; lăsați să stea 2 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
14
Scurgeți picăturile în cupa de măsurare, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Feliați friptura; garnisiți cu frunze de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
15
Se servește cu amestec de morcovi și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista