Carne De Vită Fiartă Cu Bere Lentă

Carne De Vită Fiartă Cu Bere Lentă
Carnea de vită fiartă cu bere lentă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 683 calorii, 66g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, bere, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cuptor lent de vită gătit în bere, Lent Fierte Bourbon Fiert Carne De Vită Înapoi Coaste, și Duminică Aragaz Lent: Gratar Bere Fiert Carne De Vită pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista