Carne de vită de bază cu morcovi și ciuperci
Tocană de carne de vită de bază cu morcovi și ciuperci ar putea fi doar lactate gratuit rețeta pe care o căutai. Acest curs principal are 342 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,25 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți morcov, făină, bulion de carne de vită mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Carne De Vită De Bază, Carne De Vită De Bază, și Carne de vită și tocană cu morcovi.
Instrucțiuni
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile și se sotează 5 minute sau până când ciupercile încep să se rumenească. Puneți ciupercile într-un castron mare. Acoperiți ușor tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; sotati 10 minute sau pana cand se inmoaie si se rumeneste.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de ciuperci.
Așezați făina într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie. Carne de vită în făină, scuturând excesul.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din amestecul de carne de vită; se presară cu 1/8 linguriță de sare. Gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Adăugați carnea de vită rumenită în amestecul de ciuperci. Repetați procedura cu amestecul rămas de carne de vită și 1/8 linguriță de sare.
Adăugați 1 cană de vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați cimbru, bulion și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Se amestecă amestecul de vită. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea de vită este doar fragedă.
Se amestecă cartoful și morcovul. Se fierbe, neacoperit, 1 oră și 15 minute sau până când carnea de vită și legumele sunt foarte fragede și sosul este gros, amestecând ocazional. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și piper. Aruncați frunza de dafin.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.