Carne de vită cu sos de boabe de piper și cartofi saut
Carnea de vită cu sos de boabe de piper și cartofi saut fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 885 calorii. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați cremă dublă extra-groasă, oțet de vin, câteva ace de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, File De Vită Cu Sos De Boabe De Piper Verde, și File de carne de vită cu sos de piper amestecat.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Aruncați cartofii cu jumătate de ulei, usturoiul, rozmarinul și niște condimente. Aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt și gătiți timp de 45 de minute, întorcându-se la jumătate, până devine auriu și crocant.
Cu aproximativ 10 minute înainte ca cartofii să fie gata, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează friptura cu sare și mult piper negru și gătește 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și acoperiți cu folie pentru a vă odihni în timp ce faceți sosul.
Sfat în oțet și bule pentru câteva secunde, apoi se toarnă în stoc. Reduceți la jumătate, apoi adăugați smântâna, puțină sare dacă este necesar și mult piper negru. Gatiti 1-2 minute pana cand sunt groase si cremoase.
Serviți fripturile în felii groase acoperite cu sos împreună cu cartofii, cu niște fasole verde, dacă doriți.