Carne de vită cu sos de boabe de piper și cartofi saut

Carne de vită cu sos de boabe de piper și cartofi saut
Carnea de vită cu sos de boabe de piper și cartofi saut fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 885 calorii. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați cremă dublă extra-groasă, oțet de vin, câteva ace de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, File De Vită Cu Sos De Boabe De Piper Verde, și File de carne de vită cu sos de piper amestecat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Aruncați cartofii cu jumătate de ulei, usturoiul, rozmarinul și niște condimente. Aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt și gătiți timp de 45 de minute, întorcându-se la jumătate, până devine auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate1/4 De Kilogram De Ciuperci Stridii, Feliate
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Gât De PuiGât De Pui
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Cu aproximativ 10 minute înainte ca cartofii să fie gata, încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează friptura cu sare și mult piper negru și gătește 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Transferați pe o farfurie și acoperiți cu folie pentru a vă odihni în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Sfat în oțet și bule pentru câteva secunde, apoi se toarnă în stoc. Reduceți la jumătate, apoi adăugați smântâna, puțină sare dacă este necesar și mult piper negru. Gatiti 1-2 minute pana cand sunt groase si cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
6
Serviți fripturile în felii groase acoperite cu sos împreună cu cartofii, cu niște fasole verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista