Carne de vită cu păstăi de mazăre

Carnea de vită cu păstăi de mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 207 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți gingerroot, păstăi de mazăre de zăpadă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Încercați Carne de vită cu păstăi de mazăre, Carne de vită cu arahide thailandeze și păstăi de mazăre peste tăiței, și Salată Rece De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de vită.
Tăiați carnea de vită cu cereale în benzi de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/4 inci.
Încălziți tigaia sau wok-ul de 10 inci la foc mare 1 până la 2 minute.
Adăugați ulei; rotiți tigaia pentru a acoperi cu ulei.
Adăugați carne de vită și usturoi; se prăjește aproximativ 3 minute sau până când carnea de vită se rumeneste.
Presărați sare și piper peste carnea de vită; se amestecă bulionul.
Se încălzește până la fierbere.
Se amestecă amidon de porumb, apă și sos de soia; se amestecă în amestecul de carne de vită. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Continuați fierberea 1 minut, amestecând constant (sosul va fi subțire).
Se amestecă rădăcina de ghimbir și păstăile de mazăre. Gatiti descoperit aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand pastaile de mazare sunt clare.