Carne de vită cu praz

Carne de vită cu praz
Tocană de vită cu praz ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 621 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.42 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ulei amestecat, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană De Cod Cu Chorizo, Praz Și Cartofi, și Tocană De Stridii Cu Cartofi Dulci Și Praz.

Instrucțiuni

1
Puneți o oală mare, grea sau un cuptor olandez la foc mediu-mare și adăugați uleiul amestecat. Condimentează carnea de vită agresiv cu sare și piper kosher. Când uleiul este fierbinte, adăugați carnea de vită și căutați pe toate părțile, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați toate legumele tocate în tigaie cu carnea de vită și saut pentru 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pasta de roșii și amestecați timp de 1 minut. Deglazați tigaia cu vinul roșu și oțetul de vin roșu și lăsați-le să se reducă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Pasta De TomatePasta De Tomate
Vin RoșuVin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 3 căni de apă, 2 lingurițe de sare și o măcinare generoasă de piper, frunzele de dafin, rozmarinul, cimbru, salvie și scorțișoară. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și acoperiți parțial tigaia. Se fierbe ușor timp de aproximativ o oră. Verificați și, dacă amestecul este uscat, adăugați încă o cană sau două de apă. Continuați să fierbeți încă 15 până la 40 de minute, până când carnea este fragedă și lichidul de fierbere s-a redus la o consistență cochetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ScorțișoarăScorțișoară
RozmarinRozmarin
PiperPiper
CimbruCimbru
ApăApă
CarneCarne
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți frunzele de dafin și bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Frunze De DafinFrunze De Dafin
6
Transferați într-un platou și stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin și împrăștiați cu puțină coajă de portocală și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PătrunjelPătrunjel
7
De la cum să prăjiți un miel: gătit clasic grecesc nou de Michael Psilakis cu Brigit Binns și Ellen Shapiro. Copyright 2009 de Michael Psilakis; fotografii copyright 2009 de Christopher Hirsheimer. Publicat de Little, Brown și compania.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista