Carne de vită cu piper cu brânză Gorgonzola

Carnea de vită cu piper cu brânză Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 38g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $5.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați Brânză gorgonzola, ulei vegetal, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui de muschi de vita cu afine Port piper Relish & Gorgonzola, Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, și Filet De Vită Prăjit Cu Boabe De Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Condimentați cu generozitate fripturile de filet cu sare și bateți boabele de piper zdrobite peste ele. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați fripturile și gătiți-le la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe o foaie de copt cu margini și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 12 minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul 1 din fripturi înregistrează 130 pentru carnea medie-rară.
Între timp, ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Adăugați oțetul balsamic și zahărul și fierbeți la foc mare până când oțetul se reduce la 1/3 cană, aproximativ 3 minute.
Acoperiți fripturile de filet cu brânza Gorgonzola și prăjiți-le timp de 2 minute mai mult, sau până când Gorgonzola este doar topită.
Transferați fripturile de filet în farfurii, stropiți-le peste tot cu reducerea balsamică și serviți imediat.