Carne de vită cu mazăre de zăpadă
Carnea de vită cu mazăre de zăpadă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sherry de gătit, ghimbir, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Vită Cu Mazăre De Zăpadă, Carne de vită cu mazăre de zăpadă, și Carne De Vită Cu Mazăre De Zăpadă.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați sosul de soia, sherry, zahărul brun, amidonul de porumb și ghimbirul.
Se toarnă jumătate din lichid peste carnea feliată într-un castron și se aruncă cu mâinile. Rezervați cealaltă jumătate a lichidului. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea (fierul este cel mai bun) sau wok la foc mare.
Adăugați mazărea de zăpadă și amestecați timp de 45 de secunde.
Scoateți pe o placă separată. Pune deoparte. Lăsați tigaia să se încălzească din nou. Cu clești, adăugați jumătate din amestecul de carne, lăsând cea mai mare parte a marinadei încă în castron.
Adăugați jumătate din scallions.
Întindeți carnea pe măsură ce o adăugați în tigaie, dar nu amestecați un minut bun. (Doriți ca carnea să se rumenească cât mai mult posibil într-un timp cât mai scurt posibil.) Întoarceți carnea pe cealaltă parte și gătiți încă 30 de secunde.
Scoateți pe o farfurie curată. Repetați cu cealaltă jumătate de carne, lăsând tigaia să se încălzească din nou mai întâi. După ce îl întoarceți, adăugați prima farfurie de carne, restul marinadei și mazărea de zăpadă. Se amestecă la foc mare timp de 30 de secunde, apoi se stinge focul. Verificați condimentele și adăugați sare numai dacă are nevoie de ea.
Amestecul se va îngroșa pe măsură ce stă.
Serviți imediat peste orez.
Presărați ardei roșu zdrobit deasupra pentru a-i da niște condimente.