Carne de vită cu legume rădăcinoase

Carnea de vită cu legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 698 calorii. Un amestec de frunze de dafin, pudră de chili, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Ultimate Piept De Carne De Vită Corned Cu Legume Rădăcină, Carne De Vită Și Legume Rădăcinoase, și Carne De Vită Cornată De Casă Cu Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați carnea de vită cornată cu pachetul său de condimente într-un cuptor olandez mare.
Adăugați semințele de muștar, frunza de dafin și pudra de chili.
Se toarnă berea și se acoperă carnea de vită sub 2 centimetri de apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic, acoperiți cu un capac, întoarceți focul la minim și gătiți timp de 3 ore.
Adăugați morcovii, rutabagasul, napii și ceapa după 3 ore și gătiți neacoperite până când legumele sunt fragede, încă 30 de minute.
Scoateți carnea de vită conservată pe o tăietură și feliați-o în bucăți groase de 1/4 inci împotriva bobului cărnii.
Așezați pe un platou cu legumele și puțină muștar Dijon pentru servire.