Carne de vită cu legume rădăcinoase

Carne de vită cu legume rădăcinoase
Carnea de vită cu legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 698 calorii. Un amestec de frunze de dafin, pudră de chili, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Ultimate Piept De Carne De Vită Corned Cu Legume Rădăcină, Carne De Vită Și Legume Rădăcinoase, și Carne De Vită Cornată De Casă Cu Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Adăugați carnea de vită cornată cu pachetul său de condimente într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați semințele de muștar, frunza de dafin și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă berea și se acoperă carnea de vită sub 2 centimetri de apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic, acoperiți cu un capac, întoarceți focul la minim și gătiți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5
Adăugați morcovii, rutabagasul, napii și ceapa după 3 ore și gătiți neacoperite până când legumele sunt fragede, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Scoateți carnea de vită conservată pe o tăietură și feliați-o în bucăți groase de 1/4 inci împotriva bobului cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Așezați pe un platou cu legumele și puțină muștar Dijon pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista