Carne De Vită Cu Ghimbir

Ginger Beef Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 351 calorii, 29G de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ghimbir măcinat, sos de soia, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Low-Fodmap Veggie se amestecă Fry cu sos wasabi-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 linguri de amidon de porumb, apă și sare până se omogenizează.
Adăugați carne de vită; aruncați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare, amestecați carnea de vită în loturi în 1 lingură de ulei până când carnea ajunge la coacerea dorită; îndepărtați și păstrați la cald. Se amestecă morcovii în uleiul rămas timp de 5-6 minute.
Așezați amidonul de porumb rămas într-un castron; se amestecă bulionul până se omogenizează. adăugați sosul de soia, coaja de portocală și ghimbirul. Întoarceți carnea de vită în tigaie; se amestecă amestecul de bulion. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.