Carne De Vită Cu Ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu ghimbir Frigăruit. Această rețetă servește 8. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 315 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr, semințe de susan, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 47%. Rețete similare includ Bou frigarui / carne de vită tripe a la tempura, Carne de vită frigăruită cu sos de stridii, și Tortellini Cu Frigarui.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente; adăugați friptură. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați friptura pe frigarui de lemn din metal sau îmbibat. Grătiți, acoperit, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când carnea atinge coacerea dorită, întorcându-se ocazional.