Carne de vită cu cartofi parmezan
Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Carnea de vită cu cartofi parmezan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 872 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,49 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de filet de vită, ulei de măsline, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Cartofi Parmezan, Cartofi Roșii Parmezan, și Cartofi Roșii Parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mic, combinați pătrunjelul și coaja de lămâie; pus deoparte. Condimentează carnea de vită cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Se adaugă carnea de vită și se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Transferați la cuptor și prăjiți, 18 până la 20 de minute pentru mediu-rar (temperatura internă 125 F).
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere. Între timp, așezați cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă rece și aduceți la foc mic.
Adăugați 1 linguriță de sare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și împărțiți între plăci. Zdrobiți ușor cartofii cu o lingură pentru a sparge pielea.
Stropiți cu uleiul rămas, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și parmezanul.
Se servește cu carnea de vită. Se acoperă cu pătrunjelul.