Carne De Vită Cu Caise
Carnea de vită cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 363 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei, friptură de vită, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează. Se amestecă conservele de caise, sosul de soia, usturoiul, fulgii de sare și piper; pus deoparte.
Într-o tigaie mare sau wok, amestecați carnea de vită în ulei până când nu mai este roz; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, amestecați amestecul de legume conform instrucțiunilor pachetului. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se amestecă amestecul de caise și se adaugă la amestecul de carne de vită. Gatiti si amestecati pana se ingroasa usor.