Carne de vită cu busuioc thailandez cu tăiței de orez

Carne de vită cu busuioc thailandez cu tăiței de orez
Carnea de vită cu busuioc thailandez cu tăiței de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, roșii cherry, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Thailandezi de vita si busuioc cu sos Shiitake, Carne De Vită Thailandeză Cu Ardei Iute Și Busuioc Peste Orez De Nucă De Cocos, și Boluri de orez cu busuioc thailandez de 20 de Minute și lemongrass pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
În timp ce tigaia se încălzește, aduceți apa la fierbere într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Adauga friptura la gratar tigaie; gratar 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Presărați friptura cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SareSare
5
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
6
În timp ce friptura gătește, adăugați sparanghel în apă clocotită; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
FripturăFriptură
ApăApă
7
Îndepărtați sparanghelul cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Adăugați tăiței în apă clocotită; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
9
Scurgeți; clătiți bine.
10
Tăiați tăiței în bucăți mai mici; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
În timp ce tăiței gătesc, combinați zahărul, sucul de lămâie, sosul de pește și pasta de curry într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PastePaste
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați o jumătate de amestec de var într-un castron mediu cu tăiței; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați friptură, sparanghel, roșii și busuioc la amestecul de var rămas într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
TomateTomate
BusuiocBusuioc
FripturăFriptură
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Serviți amestecul de friptură peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
FripturăFriptură

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista