Carne de vită cu busuioc thailandez cu tăiței de orez
Carnea de vită cu busuioc thailandez cu tăiței de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, roșii cherry, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Thailandezi de vita si busuioc cu sos Shiitake, Carne De Vită Thailandeză Cu Ardei Iute Și Busuioc Peste Orez De Nucă De Cocos, și Boluri de orez cu busuioc thailandez de 20 de Minute și lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
2
În timp ce tigaia se încălzește, aduceți apa la fierbere într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
3
Adauga friptura la gratar tigaie; gratar 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
4
Presărați friptura cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Sare
5
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Friptură
6
În timp ce friptura gătește, adăugați sparanghel în apă clocotită; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Friptură
Apă
7
Îndepărtați sparanghelul cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
8
Adăugați tăiței în apă clocotită; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
9
Scurgeți; clătiți bine.
10
Tăiați tăiței în bucăți mai mici; așezați într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
În timp ce tăiței gătesc, combinați zahărul, sucul de lămâie, sosul de pește și pasta de curry într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Sos De Pește
Suc De Lămâie
Paste
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Adăugați o jumătate de amestec de var într-un castron mediu cu tăiței; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Adăugați friptură, sparanghel, roșii și busuioc la amestecul de var rămas într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc Blend. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.