Carne de vită cu busuioc thailandez cu tăiței de orez

Carnea de vită cu busuioc thailandez cu tăiței de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, roșii cherry, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Taitei Thailandezi de vita si busuioc cu sos Shiitake, Carne De Vită Thailandeză Cu Ardei Iute Și Busuioc Peste Orez De Nucă De Cocos, și Boluri de orez cu busuioc thailandez de 20 de Minute și lemongrass pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare.
În timp ce tigaia se încălzește, aduceți apa la fierbere într-o cratiță mare.
Adauga friptura la gratar tigaie; gratar 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Presărați friptura cu sare.
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri.
În timp ce friptura gătește, adăugați sparanghel în apă clocotită; gatiti 2 minute.
Îndepărtați sparanghelul cu o lingură cu fante.
Adăugați tăiței în apă clocotită; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Tăiați tăiței în bucăți mai mici; așezați într-un castron mediu.
În timp ce tăiței gătesc, combinați zahărul, sucul de lămâie, sosul de pește și pasta de curry într-un castron mare.
Adăugați o jumătate de amestec de var într-un castron mediu cu tăiței; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați friptură, sparanghel, roșii și busuioc la amestecul de var rămas într-un castron mare; aruncați pentru a combina.
Serviți amestecul de friptură peste tăiței.