Carne de vită cu ardei dulci
Carne de vită cu ardei dulci este o rețetă fără gluten cu 6 porții. O porție conține 702 calorii , 37 g de proteine și 27 g de grăsimi . Pentru 2,08 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită busuioc, ulei de măsline, piper și orez. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cartofi dulci umpluți cu friptură de vită mărunțiți (30 întregi și PALEO) , Măsline și ardei la cuptor și Ardei umpluți la cuptor .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită în ulei până se rumenește, aproximativ 4 minute; scurgere.
Scoateți și lăsați deoparte. În aceeași tigaie, căliți ceapa, ardeii și usturoiul în unt până devin crocante.
Adăugați roșiile și condimentele; amestecati bine. Întoarceți carnea în tigaie; aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 35-40 de minute sau până când carnea este fragedă.