Carne de vită cu aragaz lent cu legume rădăcinoase
Carnea de vită cu aragaz lent cu legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1022 calorii, 74G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartofi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Glazurate Cu Aragaz Lent, Tocană De Cârnați Cu Legume Rădăcinoase Cu Aragaz Lent, și Friptură de vițel cu legume rădăcinoase (aragaz lent).
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aranjați ceapa, cartofii, morcovii, Napul și rutabaga în partea de jos a aragazului lent. Condimentează carnea de vită peste tot cu sare și piper negru. Frecați făina peste toată carnea de vită.
Așezați friptura deasupra legumelor în aragaz lent.
Bateți împreună sosul de roșii, zahărul brun, pudra de chili, chimenul, pudra de muștar și pudra de usturoi.
Se toarnă amestecul peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 12 ore sau la maxim timp de 8 ore.
Serviți 1/3 din carne de vită și toate legumele cu această masă. Tăiați și refrigerați carnea de vită rămasă până când este gata de utilizare.