Carne de vită cu aragaz lent cu legume rădăcinoase
Carnea de vită cu aragaz lent cu legume rădăcinoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1022 calorii, 74G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, cartofi, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Legume Rădăcinoase Glazurate Cu Aragaz Lent, Tocană De Cârnați Cu Legume Rădăcinoase Cu Aragaz Lent, și Friptură de vițel cu legume rădăcinoase (aragaz lent).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați ceapa, cartofii, morcovii, Napul și rutabaga în partea de jos a aragazului lent. Condimentează carnea de vită peste tot cu sare și piper negru. Frecați făina peste toată carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Morcov
Nap
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Carne De Vită
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Așezați friptura deasupra legumelor în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Bateți împreună sosul de roșii, zahărul brun, pudra de chili, chimenul, pudra de muștar și pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Praf De Usturoi
Praf De Chili
Sos De Roșii
Zahăr Brun
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă amestecul peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 12 ore sau la maxim timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Serviți 1/3 din carne de vită și toate legumele cu această masă. Tăiați și refrigerați carnea de vită rămasă până când este gata de utilizare.