Carne de vită cornată glazurată cu muștar cu legume pentru bebeluși în bulion de bere aurie

Carne de vită cornată glazurată cu muștar cu legume pentru bebeluși în bulion de bere aurie
Carnea de vită glazurată cu muștar cu legume pentru bebeluși în bulion de bere aurie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 779 calorii, 42G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,98 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ienibahar, frunze de dafin, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza întreaga ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Carne De Vită Glazurată Cu Muștar Chipotle, Marmeladă De Miere Muștar Carne De Vită Glazurată, și Faimoasa carne de vită și varză glazurată cu muștar Sheila.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați cea mai mare parte a grăsimii de pe suprafața pieptului. Clătiți bine carnea sub apă curentă rece, masând pentru a elibera saramura sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Într-un aragaz lent electric de 5 litri sau mai mare, combinați ceapa, morcovii, cartofii, boabele de piper, ienibaharul, cuișoarele și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați carnea, cea mai grasă parte în sus, pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați berea. Acoperiți și gătiți până când pieptul este foarte fraged când este străpuns, 8 până la 9 ore la minim, 6 până la 7 ore la maxim. Dacă este posibil, întoarceți carnea cam la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
AleAle
5
Cu 1 sau 2 linguri cu fante, transferați pieptul, partea cea mai grasă în sus, într - o tigaie de 10 pe 15 inci. Folosind mănuși fierbinți, scurgeți sucul din aragaz într - o tigaie de 5 până la 6 litri; transformați căldura în aragazul lent la scăzut pentru a menține legumele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se adaugă varza în suc și se fierbe la foc mare. Acoperiți și gătiți până când varza devine verde mai strălucitor și abia fragedă când este străpunsă, 5 până la 7 minute. Între timp, răspândiți partea grasă a pieptului cu 1/2 cană de muștar și fierbeți aproximativ 6 inci de la căldură până când suprafața sfârâie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ardei ArbolArdei Arbol
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Transferați carnea de vită corned, partea de muștar în sus, într-un platou mare, lingură amestec de legume și varză în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Turnați sucurile de gătit într-un ulcior. Feliați pieptul peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Serviți carnea și legumele cu sucuri și muștar suplimentar pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista