Carne de vită cornată cu crustă de piper într-o pungă cu sos de muștar de miere

Carne de vită cornată cu crustă de piper într-o pungă cu sos de muștar de miere
Carnea de vită cornată cu crustă de piper într-o pungă cu sos de muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 273 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână secară de marmură, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Cornată Cu Muștar De Miere La Cuptor, Carne De Vită Cornată Cu Miere-Muștar La Cuptor, și Carne De Vită Cornată Cu Muștar De Miere La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti en papillote (în cuptor, închis într-o pungă sau folie de cuptor), preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați făina într-o pungă de cuptor și agitați pentru a acoperi interiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Adăugați piper crăpat și piept în pungă și agitați pentru a acoperi suprafața cărnii cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Așezați pieptul în sac în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați muștar de miere, hrean și 1/2 cană de apă și pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Coaceți aproximativ 45 de minute pe kilogram.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
În episod am gătit acest fel de mâncare sous vide, franceză pentru "sub vid" și care se aplică gătirii alimentelor ambalate în vid la o temperatură foarte scăzută de aproximativ 140 de grade F, de obicei în lichid. Din motive de siguranță alimentară, este necesar un echipament special pentru gătitul adevărat sous vide. Dacă se întâmplă să dețineți unul dintre aparatele care sigilează în vid alimentele în pungi de plastic care sunt sigure pentru fierbere, vă recomandăm să utilizați metoda lor "fierbere în pungă", care este similară cu sous vide. Cu toate acestea, asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
8
Alternativ, poate doriți să utilizați o metodă de gătit "faux sous vide" (făcută similar cu sous vide, numai fără vid). Pentru a face acest lucru, ați înfășura ingredientele în plastic și le - ați scufunda într - un bulion de curte-termenul pentru un "lichid de braconaj" format dintr-un bulion de legume-și ați fierbe pe plită la o temperatură scăzută (necesară pentru a evita topirea plasticului) timp de aproximativ 2 ore. (Un "foc mic" în gătitul clasic este chiar sub fierbere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele și nucșoara într-o cratiță cu ecartament greu, necorozivă, la foc mediu. Într-o tigaie separată creați un roux gătind untul și făina timp de câteva minute, amestecând continuu, fără a se rumeni, până când emite o aromă de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din acesta în rouxul răcit, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Se ia de pe foc și se condimentează, după gust, cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se amestecă muștarul cu miere și se acoperă cu o bucată de folie de plastic pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Lăsați carnea de vită să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Serviți felii pe fața deschisă secară cu sos de muștar de miere pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
SecarăSecară
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista