Carne de vită cornată cu crustă de piper într-o pungă cu sos de muștar de miere

Carne de vită cornată cu crustă de piper într-o pungă cu sos de muștar de miere
Carnea de vită cornată cu crustă de piper într-o pungă cu sos de muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 273 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână secară de marmură, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Carne De Vită Cornată Cu Muștar De Miere La Cuptor, Carne De Vită Cornată Cu Miere-Muștar La Cuptor, și Carne De Vită Cornată Cu Muștar De Miere La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Pentru a găti en papillote (în cuptor, închis într-o pungă sau folie de cuptor), preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați făina într-o pungă de cuptor și agitați pentru a acoperi interiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Adăugați piper crăpat și piept în pungă și agitați pentru a acoperi suprafața cărnii cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Așezați pieptul în sac în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați muștar de miere, hrean și 1/2 cană de apă și pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Coaceți aproximativ 45 de minute pe kilogram.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
În episod am gătit acest fel de mâncare sous vide, franceză pentru "sub vid" și care se aplică gătirii alimentelor ambalate în vid la o temperatură foarte scăzută de aproximativ 140 de grade F, de obicei în lichid. Din motive de siguranță alimentară, este necesar un echipament special pentru gătitul adevărat sous vide. Dacă se întâmplă să dețineți unul dintre aparatele care sigilează în vid alimentele în pungi de plastic care sunt sigure pentru fierbere, vă recomandăm să utilizați metoda lor "fierbere în pungă", care este similară cu sous vide. Cu toate acestea, asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
8
Alternativ, poate doriți să utilizați o metodă de gătit "faux sous vide" (făcută similar cu sous vide, numai fără vid). Pentru a face acest lucru, ați înfășura ingredientele în plastic și le - ați scufunda într - un bulion de curte-termenul pentru un "lichid de braconaj" format dintr-un bulion de legume-și ați fierbe pe plită la o temperatură scăzută (necesară pentru a evita topirea plasticului) timp de aproximativ 2 ore. (Un "foc mic" în gătitul clasic este chiar sub fierbere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele și nucșoara într-o cratiță cu ecartament greu, necorozivă, la foc mediu. Într-o tigaie separată creați un roux gătind untul și făina timp de câteva minute, amestecând continuu, fără a se rumeni, până când emite o aromă de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din acesta în rouxul răcit, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
3
Se ia de pe foc și se condimentează, după gust, cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se amestecă muștarul cu miere și se acoperă cu o bucată de folie de plastic pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Lăsați carnea de vită să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Serviți felii pe fața deschisă secară cu sos de muștar de miere pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De MuștarMiere De Muștar
SecarăSecară
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista