Carne De Vită Coreeană
Rețeta coreeană de carne de vită ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 11 minute. Această rețetă face 4 porții cu 228 calorii, 26g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, usturoi, vin de orez și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.
Instrucțiuni
Bateți sosul de soia, vinul de orez, uleiul de susan și usturoiul într-un castron mare.
Adăugați friptură de flanc și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute.
În tigaie mare antiaderentă sau wok la foc mare, ulei cald până la fierbinte.
Adăugați friptura de flanc și gătiți, amestecând des, până când își pierde culoarea roz, 2 până la 3 minute. Se amestecă scallions și semințe de susan, se prăjește timp de 1 minut mai mult și se servește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.