Carne de vită conservată în saramură și varză

Carne de vită conservată în saramură și varză
Carne de vită conservată în saramură și varză durează aproximativ 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 349 de calorii , 19 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 8 persoane. Pentru 1,63 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare european. Dacă aveți la îndemână suc de mere, varză, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Ziua Sfântului Patrick. Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 75% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Carne de vită conservată în saramură la cuptor cu varză sotată și cartofi noi la cuptor , Carne de vită conservată în saramură și varză și Carne de vită conservată în saramură și varză cu sos de muștar irlandez .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele patru ingrediente; dați deoparte. Într-o oală olandeză, puneți carnea de vită conservată în saramură și plicul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați ceapa, apa și sucul de mere; aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 2 până la 2 ore și jumătate sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Preîncălziți cuptorul la 175°C.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți pieptul de pui din lichidul de gătit și puneți-l într-o tavă de copt unsă. Frecați amestecul de zahăr peste carnea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți 15 minute. Între timp, adăugați morcovii în lichidul de fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Tăiați varza în opt felii, lăsând o porțiune din miez pe fiecare felie; adăugați-o peste morcovi. Acoperiți și fierbeți la foc mic 15-20 de minute sau până când legumele sunt fierte. Tăiați carnea în felii subțiri; serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista