Carne De Vită Chow Mein
Carne de vită Chow Mein ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 619 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan asiatic, sos de stridii, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Chow Mein, Carne De Vită Chow Mein, și Carne De Vită Chow Mein pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă nesărată la fierbere într - o oală de 6 până la 8 litri, apoi adăugați tăiței, amestecând pentru a se separa și gătiți 15 secunde.
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă rece până când tăiței se răcesc, apoi se agită rapid strecurătoare pentru a scurge excesul de apă.
Tăiați friptura cu bobul în benzi de 1 1/2 până la 2 inci lățime.
Tăiați fiecare fâșie peste Bob în felii groase de 1/4 inch și puneți-le într-un castron mediu. Folosind mâinile, aruncați carnea de vită cu zahăr, ulei de susan, 1 lingură sos de soia, 1 lingură vin de orez, 1 lingură sos de stridii și 1 linguriță amidon de porumb.
Lăsați carnea de vită să se marineze la temperatura camerei în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Se amestecă împreună 1 lingură de sos de soia, 1 lingură de vin de orez, 1 lingură de sos de stridii și 1 linguriță de amidon de porumb cu 1/4 linguriță de piper alb într-un castron mic până se omogenizează, apoi se amestecă bulionul de pui.
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă în decurs de 1 până la 2 secunde de la contact, apoi adăugați 1/2 cană de ulei de arahide și încălziți până la fumat. Adăugați cu grijă tăiței dintr-o dată, aplatizând blatul pentru a forma un tort de 9 inci. Gatiti pana cand partea inferioara este aurie, 4 pana la 5 minute, rotind tortul cu taitei cu o spatula metalica pentru a se rumeni uniform si ridicand marginile ocazional pentru a verifica culoarea. Întoarceți cu grijă tortul cu tăiței cu spatulă și clești, apoi gătiți, rotind tortul, până când cealaltă parte este aurie, încă 2 până la 3 minute.
Transferați tortul cu tăiței pe o farfurie mare căptușită cu un prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei. Aruncați orice ulei rămas în wok și ștergeți wok-ul cu prosoape de hârtie.
Transferați tortul de tăiței scurs pe un platou și acoperiți ușor cu folie pentru a vă menține cald.
Încălziți wok la foc mare până când o picătură de apă se evaporă în decurs de 1 până la 2 secunde de la contact.
Se toarnă 1 lingură de ulei de arahide pe partea wok, apoi se învârte ulei, înclinând wok-ul pe părțile laterale.
Adăugați carne de vită, răspândind bucăți în 1 strat pe fund și pe laturi cât mai repede posibil. Gatiti, netulburat, lasand carnea de vita sa inceapa sa se rumeneasca, 1 minut, apoi amestecati pana cand carnea este doar rumenita pe toate partile, dar inca roz in centru, aproximativ 1 minut.
Transferați carnea și orice sucuri pe o farfurie.
Adăugați 1 lingură de ulei în wok la foc mare. Când uleiul începe să fumeze, adăugați ghimbir și usturoi și amestecați 5 secunde, apoi adăugați scallions și amestecați 30 de secunde.
Adăugați ciupercile și amestecați până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați choy sum și amestecați până când frunzele sunt de un verde aprins și doar ofilite, 2 până la 3 minute (dacă folosiți broccoli, gătiți până când sunt aproape crocante). Se amestecă amestecul de bulion, apoi se toarnă în wok și se prăjește până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Adăugați carne de vită și amestecați pentru a acoperi. Întoarceți amestecul doar la fierbere, apoi turnați peste tortul cu tăiței.
* Disponibil la Uwajimaya (800-889-1928).