Carne De Vită Chineză Și Sparanghel Cu Sos De Fasole Neagră

Carne de vită chineză și sparanghel cu sos de fasole neagră este un fără lactate rețetă cu 1 porție. Pentru $9.89 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1166 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, fasole fermentată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos Chinezesc De Chili De Fasole Neagră, Tofu Panfried cu sos chinezesc de fasole neagră, și Împachetări ușoare de salată de curcan și Broccoli cu sos chinezesc de fasole neagră.
Instrucțiuni
Pregătiți sparanghelul spălând, rupând tulpina în punctul de rupere "natural" și feliați în diagonală în bucăți de 1/2 până la 1 inch.(Opțional: aburiți bucățile de sparanghel timp de 3-4 minute.) Pune deoparte.
Combinați ingredientele pentru marinată într-un castron mic (sos de soia, ghimbir, sherry și amidon de porumb) apoi adăugați carnea feliată.
Se amestecă bine și se lasă să stea aproximativ 15 minute, amestecând ocazional dacă doriți.Capul unui wok sau o tigaie mare, adăugați uleiul. Când este abia începe să fumeze, adăugați carnea, așezând fiecare bucată pe o parte în tigaie, nu întoarceți, ci gătiți la foc mare pentru o clipă, până când o parte începe să se rumenească. Aruncați-amestecați carnea pentru o clipă și scoateți-o din tigaie, lăsând uleiul să se scurgă înapoi în tigaie. Poate doriți să faceți acest lucru în două loturi pentru a menține carnea sfârâit.
Încălziți tigaia să se încălzească din nou și adăugați usturoiul. Se prăjește un minut, apoi se adaugă fasolea neagră clătită, tocată și se amestecă încă puțin.
Adăugați sparanghelul, aruncați cu legumele, apoi adăugați celălalt T de sos de soia și ciupiturile de zahăr și sare. Se amestecă până când sparanghelul este făcut după bunul plac (probabil aproximativ 5 minute dacă nu l-ai aburit mai întâi; mai puțin dacă ai făcut-o).
Adăugați carnea și picăturile sale și bulionul de pui. Se amestecă pentru a face un sos, apoi se servește.