Carne De Vită Chineză Cu Broccoli

Carnea de vită chineză cu Broccoli este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.69 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sos de stridii, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Carne de vită chineză și Broccoli, Carne De Vită Chineză Cu Broccoli, și Carne de vită chineză și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateti 1 lingura amidon de porumb, 3 linguri sos de soia, 1 lingurita zahar si 1 lingura ulei de arahide intr-un bol mare.
Adăugați friptura și aruncați pentru a acoperi; la frigider până este gata de gătit.
Bateți restul de 1 lingură fiecare amidon de porumb și sos de soia, sosul de stridii și bulionul de pui într-un bol mic; deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de arahide într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ghimbirul, broccoli și restul de 1 linguriță de zahăr și amestecați 3 până la 4 minute; transferați pe o farfurie.
Încălziți încă 1 lingură de ulei de arahide în tigaie, adăugați ceapa și amestecați 2 până la 3 minute.
Adăugați roșiile și gătiți, întorcând ușor, 2 minute.
Transferați ceapa și roșiile pe farfurie cu broccoli.
Reduceți focul la mediu ridicat; adăugați restul de 2 linguri de ulei de arahide în tigaie.
Adăugați usturoiul și friptura și amestecați 1 minut.
Bateți amestecul de sos, apoi adăugați în tigaie și fierbeți 1 minut. Întoarceți legumele în tigaie; gătiți până când carnea este gătită, 3 până la 4 minute.
Serviți cu orez, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte