Carne De Vită Chinezească Cu Broccoli

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu Broccoli chinezesc. Această rețetă face 4 porții cu 566 calorii, 30g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, ghimbir, cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Carne De Vită Chineză Cu Broccoli, Carne de vită chineză și Broccoli, și Carne de vită chineză cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne De Vită Chinezească Cu Broccoli
Ingredients1 lb carne de vită top muschi de vita steak, dezosată ribeye steak, sau minute steak (a se vedea kosher carne nota de mai jos)1 lb broccoli florets (aproximativ 2 lbs întreg cap broccoli, tăiate din tulpini în buchețelele mijlocii)1/4 linguriță bicarbonat de sodiu1 / 4 ceasca sos de soia scăzut de sodiu sau sos tamari, impartit1 lingura sherry uscat (sau substitut 1 lingura suc de portocale) 2
Vârf de cayenne1 / 4 cană de ulei de struguri sau de arahide, împărțit2 linguri de zahăr brun1 linguriță de ghimbir proaspăt tocat (sau linguriță de ghimbir uscat condiment) 2 căni de orez brun aburit sau quinoa (opțional)