Carne de vită Chilli cu fasole neagră și salată de avocado

Carne de vită Chilli cu fasole neagră și salată de avocado
Carnea de vită Chilli cu fasole neagră și salată de avocado ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 450 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pachet de ardei, coriandru măcinat, pachet suplimentar de carne tocată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Super Bowl. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Salată Mexicană De Orez Cu Fasole Neagră, Avocado Și Ardei Iute Roșu, Salată de Avocado de năut Quinoa cu fasole neagră, și Salată mexicană tocată cu fasole neagră și Avocado.

Instrucțiuni

1
Răsturnați condimentele într-o tigaie mare și încălziți câteva secunde pentru a le prăji.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați tocatul și usturoiul și amestecați, descompunând carnea de vită pe măsură ce se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Se toarnă roșiile și o cutie de apă, se sfărâmă în cubul de stoc, apoi se amestecă roșiile pure, ardeii și tulpinile de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
4
Acoperiți tigaia și gătiți timp de 15 minute. Amestecați fasolea neagră și sucul lor și gătiți încă 10 minute până când totul este fraged. Între timp, încălziți orezul urmând instrucțiunile ambalajului și aruncați ingredientele salatei împreună. Se amestecă frunzele de coriandru în ardei iute și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Codorniu Clasico Cava Brut cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Codorniu Clasico Cava Brut
Codorniu Clasico Cava Brut
CL este o reflectare fidelă a cava tradiționale. O cava cu o aromă proaspătă fructată și delicată, făcută din Macabeo tradițional, Xarel.soiuri lo și Parellada. Galben pai foarte pal și o mousse fină și elegantă. O senzație de gură plăcută, proaspătă și echilibrată.Blend: Macabeo, Parellada și Xarel-lo
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriiamerican
Revista