Carne de vită Chilli cu fasole neagră și salată de avocado
Carnea de vită Chilli cu fasole neagră și salată de avocado ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 450 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pachet de ardei, coriandru măcinat, pachet suplimentar de carne tocată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Super Bowl. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Salată Mexicană De Orez Cu Fasole Neagră, Avocado Și Ardei Iute Roșu, Salată de Avocado de năut Quinoa cu fasole neagră, și Salată mexicană tocată cu fasole neagră și Avocado.
Instrucțiuni
Răsturnați condimentele într-o tigaie mare și încălziți câteva secunde pentru a le prăji.
Adăugați tocatul și usturoiul și amestecați, descompunând carnea de vită pe măsură ce se rumeneste.
Se toarnă roșiile și o cutie de apă, se sfărâmă în cubul de stoc, apoi se amestecă roșiile pure, ardeii și tulpinile de coriandru.
Acoperiți tigaia și gătiți timp de 15 minute. Amestecați fasolea neagră și sucul lor și gătiți încă 10 minute până când totul este fraged. Între timp, încălziți orezul urmând instrucțiunile ambalajului și aruncați ingredientele salatei împreună. Se amestecă frunzele de coriandru în ardei iute și se servește.