Carne de vită, ceapă și ardei gras în sos de fasole neagră-roșii

Carne de vită, ceapă și ardei gras în sos de fasole neagră-roșii
Carne de vită , ceapă și ardei gras în fasole neagră - sosul de roșii este un fără gluten și fără lactate sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de friptură de vârf, ulei vegetal, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Și Ardei Gras Cu Sos De Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră Și Ardei Gras, și Curcan afumat, fasole neagră, ardei gras și salată de porumb pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În41 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista