Carne de vită Carbonnade și tocană de bere

Carne de vită Carbonnade și tocană de bere
Carnea de vită Carbonnade și tocană de bere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,63 USD pe porție. O porție conține 683 calorii, 55g de proteine, și 39G de grăsime. 1207 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Simply Recipes necesită bere belgiană, sare și piper, unt și cimbru. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Crock Pot Carne de vită și bere Carbonnade, Carbonadă De Vită, și Carbonnada Belgiană De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se rumeneste carnea de vita: se usuca carnea de vita cu prosoape de hartie, apoi se condimenteaza bine cu sare si piper. Pe aragaz, încălziți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când este fierbinte, aproape fumând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Lucrând în loturi, rumeniți carnea, fără a amesteca, aproximativ 3 minute pe fiecare parte (nu amestecați, dați cărnii posibilitatea de a se rumeni bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați carnea de vită rumenită într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Adăugați 2 linguri de unt în cuptorul olandez; reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță de sare; gatiti pana se rumenesc ceapa, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați făină și amestecați până când ceapa este acoperită uniform și făina se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
4
Se amestecă bulionul, răzuirea fundului tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite; se amestecă bere, cimbru, dafin, carne de vită rumenită cu oricare dintre sucurile acumulate și sare și piper după gust. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim, acoperiți parțial, lăsați să gătească 2-3 ore până când carnea de vită este fragedă cu furculița. (Alternativ, se poate găti în cuptor la 300 F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă ocazional, răzuind orice se lipeste de fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a termina de gătit, adăugați muștarul și zahărul brun. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
7
Serviți: aruncați cimbru și frunze de dafin. Reglați condimentele cu sare și piper după gust și serviți. Poate servi simplu, cu cartofi, peste tăiței sau peste cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Orice bere pe care ați folosit-o la gătit face un acompaniament excelent de băutură la tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
AleAle

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Scarecrow M. Etain Cabernet Sauvignon (etichetă scuffed). Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 350 de dolari.
Sperietoare M. Etain Cabernet Sauvignon (etichetă scuffed)
Sperietoare M. Etain Cabernet Sauvignon (etichetă scuffed)
Aromatic, vinul prezintă tonuri foarte frumoase, strălucitoare de cireșe, zmeură și afine, alături de scoarță de scorțișoară, ceai condimentat și vanilie. La intrare vinul este moale și corpolent, iar Palatul prezintă o continuitate a texturii de la început până la sfârșit. Arome de afine calde și afine proaspete, un indiciu de anason și o notă de bază de cacao toate se îmbină într-un finisaj integrat care afișează textura satinului greu.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista