Carne de vită Carbonnade și tocană de bere

Carne de vită Carbonnade și tocană de bere
Carnea de vită Carbonnade și tocană de bere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,63 USD pe porție. O porție conține 683 calorii, 55g de proteine, și 39G de grăsime. 1207 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă de la Simply Recipes necesită bere belgiană, sare și piper, unt și cimbru. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Crock Pot Carne de vită și bere Carbonnade, Carbonadă De Vită, și Carbonnada Belgiană De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se rumeneste carnea de vita: se usuca carnea de vita cu prosoape de hartie, apoi se condimenteaza bine cu sare si piper. Pe aragaz, încălziți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când este fierbinte, aproape fumând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Lucrând în loturi, rumeniți carnea, fără a amesteca, aproximativ 3 minute pe fiecare parte (nu amestecați, dați cărnii posibilitatea de a se rumeni bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Transferați carnea de vită rumenită într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Adăugați 2 linguri de unt în cuptorul olandez; reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță de sare; gatiti pana se rumenesc ceapa, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați făină și amestecați până când ceapa este acoperită uniform și făina se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
4
Se amestecă bulionul, răzuirea fundului tigaiei pentru a slăbi bucățile rumenite; se amestecă bere, cimbru, dafin, carne de vită rumenită cu oricare dintre sucurile acumulate și sare și piper după gust. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim, acoperiți parțial, lăsați să gătească 2-3 ore până când carnea de vită este fragedă cu furculița. (Alternativ, se poate găti în cuptor la 300 F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă ocazional, răzuind orice se lipeste de fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a termina de gătit, adăugați muștarul și zahărul brun. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
7
Serviți: aruncați cimbru și frunze de dafin. Reglați condimentele cu sare și piper după gust și serviți. Poate servi simplu, cu cartofi, peste tăiței sau peste cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
8
Orice bere pe care ați folosit-o la gătit face un acompaniament excelent de băutură la tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
AleAle

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Scarecrow M. Etain Cabernet Sauvignon (etichetă scuffed). Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 350 de dolari.
Sperietoare M. Etain Cabernet Sauvignon (etichetă scuffed)
Sperietoare M. Etain Cabernet Sauvignon (etichetă scuffed)
Aromatic, vinul prezintă tonuri foarte frumoase, strălucitoare de cireșe, zmeură și afine, alături de scoarță de scorțișoară, ceai condimentat și vanilie. La intrare vinul este moale și corpolent, iar Palatul prezintă o continuitate a texturii de la început până la sfârșit. Arome de afine calde și afine proaspete, un indiciu de anason și o notă de bază de cacao toate se îmbină într-un finisaj integrat care afișează textura satinului greu.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista