Carne de vită canapea piele de cartofi cu iaurt Avocado Aioli

Carne de vită canapea piele de cartofi cu iaurt Avocado aioli este un fără gluten hor d ' oeuvre. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 101 calorii. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, cartofi de copt roșii, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Piei De Cartofi De Broccoli Și Cheddar Cu Cremă De Avocado, Broccoli și Cheddar-piei de cartofi umplute cu cremă de Avocado, și Gustări Superbowl: Coji De Cartofi Dulci Avocado Chorizo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.înțepați cartofii cu furculița.
Coaceți cartofii de la 1 oră la 1 oră 15 minute sau până se înmoaie.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 30 de minute.
Tăiați cartofii pe lungime în jumătăți; scoateți cu grijă pulpa, lăsând coji de 1/4 inch.
Tăiați fiecare coajă de cartof în 2 pene.
Într-un castron mic, amestecați avocado; adăugați iaurt, usturoi, coriandru, 1/2 linguriță de condimente la grătar și sucul de lămâie; se amestecă bine.
Acoperiți fiecare pană de cartofi cu aproximativ 1 lingură de amestec de avocado și felie de carne de vită; presărați blaturi cu restul de 1 linguriță de condimente la grătar.
Garnisiți cu pană de roșii și, dacă doriți, crenguță de coriandru.