Carne de vită Burgundia III
Beef Burgundy III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sfaturi de mușchi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne De Vită Burgundă, Carne De Vită Burgundă, și Carnea Mea De Vită Burgundia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, căutați carne de vită pe toate părțile. Se amestecă ceapa și se sotează până se rumenesc.
Adăugați ciuperci, unt, supă de ciuperci și vin. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore.