Carne de vită Burgundia III

Carne de vită Burgundia III
Beef Burgundy III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, sfaturi de mușchi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne De Vită Burgundă, Carne De Vită Burgundă, și Carnea Mea De Vită Burgundia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, căutați carne de vită pe toate părțile. Se amestecă ceapa și se sotează până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ciuperci, unt, supă de ciuperci și vin. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista