Carne De Vită-Bomba-Bourguignon

Carne De Vită-Bomba-Bourguignon
Beef-the Bomb-Bourguignon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 1085 calorii, 60g de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $ 8.82 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați friptura cu ochi de coaste, usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Bourguignon de carne de vită (B la Bourguignon / B La Bourguignonne / B La Bourguignonne), Bourguignon De Vită, și Bourguignon De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron nemetalic, combinați 3/4 cană de vin roșu, 1 linguriță de sare, 2 lingurițe de piper și 2 linguri de sos Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați friptura cu ochi de coaste și lăsați la marinat timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ribeye SteakRibeye Steak
4
Gatiti slanina intr-o tigaie mare, la foc mic mediu pentru a face incet grasimea. Când este crocant, îndepărtați-l pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie, rezervând grăsimea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți carnea de vită din marinată, uscați-o și adăugați-o în tigaie cu grăsimea de slănină. Gatiti la foc mediu-mare, rumenind carnea pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți carnea din tigaie, pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ulei suplimentar, dacă este necesar, pentru a se ridica la 2 până la 3 linguri de grăsime totală în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați morcovii, păstârnacul și ceapa congelată. Gatiti pana cand ceapa este maro deschis, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați făina în amestecul de legume pentru a face un roux. Când rouxul începe să se rumenească, adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute. Degajează cu vinul roșu rămas și amestecă bulionul de vită. Reduceți la foc mediu timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
10
Adăugați carnea de vită rumenită, slănina gătită, cimbru, pătrunjel și oregano. Reglați condimentele, după gust, cu restul de 1 linguriță de sare și piper proaspăt crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Bacon GătitBacon Gătit
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Transferați într-un vas de servire, garnisiți cu parmezan și ceapă prăjită și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista