Carne de vită, bere și tocană de orz

Carne de vită, bere și tocană de orz
Carnea de vită, bere și tocană de orz este o fără lactate felul principal. O porție conține 415 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,75 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos Worcestershire, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană de vită, bere și orz cu aragaz lent în boluri de pâine, Tocană De Orz De Vită, și Carne De Vită-Tocană De Orz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Presărați carnea de vită cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De VităCarne De Vită
3
Adăugați carne de vită în tigaie; saut 10 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și crenguțele de cimbru în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Descoperă; se amestecă pasta de roșii. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
7
Adăugați morcov, napi, orz, 4 căței de usturoi și ciuperci; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CiuperciCiuperci
NapNap
OrzOrz
MorcovMorcov
8
Adăugați carne de vită, 1/2 linguriță sare, apă, bulion, Worcestershire și bere; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, timp de 1 1/2 ore. Aruncați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BulionBulion
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
BereBere
SareSare
9
În timp ce tocană fierbe, tăiați sfecla, lăsând rădăcină și tulpină de 1 inch pe fiecare; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
TocanăTocană
10
Se pune într-o cratiță medie și se acoperă cu apă; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 35 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Scurgere; rece. Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe fiecare sfeclă; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
13
Tăiați fiecare sfeclă în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
14
Combinați pătrunjelul, frunzele de cimbru și 1 cățel de usturoi. Se toarnă aproximativ 2 căni de tocană în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare porție cu 3 pene de sfeclă, aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de pătrunjel și 1 linguriță hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
CimbruCimbru
HreanHrean
PătrunjelPătrunjel
SfeclăSfeclă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate77
Revista