Carne De Pui La Grătar

Kabobs de pui la grătar la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 484 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet, amestec de sos de salată seasons, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Pui La Grătar, Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet, și Tangy Curcan Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pansamentul, amestecul de salată, oțetul și apa. Rezervați 1/2 cană amestec de pansament pentru scufundarea kaboburilor gătite. Aranjați puiul și legumele pe 6 frigarui.
Se toarnă amestecul de pansament rămas peste frigarui într-un vas superficial. Dați la frigider 30 de minute pentru a marina.
Așezați kabobs pe grătar peste cărbuni medii-înalți.
Grătiți 10 până la 15 minute sau până când puiul este gătit, întorcându-se o dată.
Se servește cu amestec de pansament rezervat de 1/2 cană.