Carne De Pui La Grătar

Tangy gratar pui Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 792 calorii, 97G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $6.94 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de oțet distilat heinz, apă, env. seasons dressing mix și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul distilat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Tigaie Cu Lavă De Ciocolată Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet, Tangy Curcan Kabobs, și Tangy Creveți Kabobs.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 4 ingrediente până se omogenizează bine.
Scoateți 1/2 cană din amestecul de pansament; la frigider pentru utilizare ulterioară.
Filetați puiul și legumele pe 6 frigarui; așezați într-un vas superficial.
Se toarnă amestecul de pansament rămas peste kabobs. La frigider 30 min. la marinat.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți kabobs din marinadă; aruncați marinada. Grătar kabobs 10 până la 15 min. sau până când puiul este gata, întorcându-se după 8 min.
Se servește cu amestec de pansament rezervat.