Carne de porc și prosciutto cu legume cremoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și prosciutto cu legume cremoase. O porție conține 508 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.27 pe portie. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praz, ulei de măsline, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Penne cu legume prăjite și Prosciutto, Penne cu legume prăjite și Prosciutto, și Prosciutto Bas prăjit cu legume de toamnă.
Instrucțiuni
Condimentați carnea de porc, apoi așezați o felie de prosciutto pe fiecare și fixați-o cu un băț de cocktail.
Puneți morcovii într-o tigaie cu un pahar mic de apă, apoi condimentați dacă doriți. Aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți timp de 5 minute, apoi adăugați fasolea și prazul. Dați totul o agitație și gătiți, acoperit, timp de încă 5 minute.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie.
Adăugați carnea de porc și prăjiți rapid timp de 2-3 minute pe fiecare parte până la fiert. Se amestecă crme frache în legume până se încălzește, apoi se servește alături de carnea de porc.