Carne de porc și prosciutto cu legume cremoase

Carne de porc și prosciutto cu legume cremoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și prosciutto cu legume cremoase. O porție conține 508 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.27 pe portie. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praz, ulei de măsline, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Penne cu legume prăjite și Prosciutto, Penne cu legume prăjite și Prosciutto, și Prosciutto Bas prăjit cu legume de toamnă.

Instrucțiuni

1
Condimentați carnea de porc, apoi așezați o felie de prosciutto pe fiecare și fixați-o cu un băț de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane De CocktailBatoane De Cocktail
2
Puneți morcovii într-o tigaie cu un pahar mic de apă, apoi condimentați dacă doriți. Aduceți la fierbere, acoperiți și gătiți timp de 5 minute, apoi adăugați fasolea și prazul. Dați totul o agitație și gătiți, acoperit, timp de încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați carnea de porc și prăjiți rapid timp de 2-3 minute pe fiecare parte până la fiert. Se amestecă crme frache în legume până se încălzește, apoi se servește alături de carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista