Carne de porc și paste cu cremă de Gorgonzola
Carnea de porc și pastele cu cremă Gorgonzola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 574 calorii, 36g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fettuccine, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Încercați Paste de ciocolată cu sos de cremă Gorgonzola și 10 feluri de mâncare romantice pentru Paste, Paste De Pui La Grătar Cu Sos De Cremă De Nucă Gorgonzola, și Paste l ' Uva cu Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime.
Tăiați carnea de porc în medalioane de 8 (3/4 inch).
Combinați sarea și următoarele 4 ingrediente.
Presărați medalioane cu amestec de sare.
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați medalioane și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Reduceți căldura la mediu; amestecați oțetul. Gatiti carnea de porc 1 pana la 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea este gata.
Serviți Medalioane peste paste fierte fierbinți cu cremă de Gorgonzola.