Carne de porc și mere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și merele. Această rețetă face 14 porții cu 346 calorii, 44G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, sirop de arțar adevărat, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Carne de porc și mere, Cotlet De Porc Cu Ierburi Cu Mere, și Filet de porc cu ierburi cu mere și sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați salvie, cimbru, rozmarin, maghiran, sare și piper. Frecați peste friptură. Acoperiți și refrigerați friptura timp de 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Așezați friptura într-o tigaie de prăjire superficială și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 până la 1 1/2 ore.
Într-un castron mediu, amestecați merele și ceapa cu zahărul brun. Lingurați în jurul fripturii și continuați să gătiți încă 1 oră sau până când temperatura internă a fripturii este de 145 grade F (63 grade C).
Transferați friptura, merele și ceapa într-un platou de servire și păstrați la cald.
Pentru a face sosul, degresați excesul de grăsime din sucurile de carne.
Se toarnă picături într-o tigaie medie grea. Se amestecă sucul de mere și siropul. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana cand lichidul a fost redus la jumatate, aproximativ 1 cana. Feliați friptura și serviți cu sos.