Carne de porc și mere

Carne de porc și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și merele. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 404 calorii, 51G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr brun, mere tarte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Cu Ierburi Cu Mere, Filet de porc cu ierburi cu mere și sos de cidru, și Andive cu cremă de brânză cu ierburi și mere caramelizate.

Instrucțiuni

1
Combinați ierburile, sarea și piperul; frecați peste friptură. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Se coace, neacoperit, la 325, timp de 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scurgeți grăsimea.
4
Se amestecă merele și ceapa cu zahăr brun; lingură în jurul fripturii. Continuați să frigeți 1 oră sau până când termometrul de carne citește 160-170.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați friptura, merele și ceapa într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Îndepărtați excesul de grăsime din sucurile de carne; se toarnă într-o tigaie grea (sau se lasă în tigaia de prăjire dacă poate fi încălzită pe aragaz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați suc de mere și sirop. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana cand lichidul a fost redus la jumatate, aproximativ 1 cana. Feliați friptura și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista