Carnea de porc și tocană de legume este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 9 porții. Acest fel principal are 178 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, morcov tăiat cu Chibrit, roșii conservate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Tocană de porc și legume din Galicia, Tocană de porc și legume de arțar, și Tocană de porc și legume cu mămăligă de pătrunjel.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în cuptorul olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați carne de porc; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adauga ceapa; saut 5 minute. Se amestecă dovleceii și următoarele 8 Ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 45 de minute sau până când dovleceii și carnea de porc sunt fragede. Se amestecă coaja portocalie.