Carne de porc și Ficat Pateu
Carne de porc și Ficat Pate este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 556 calorii, 22g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de boabe de piper, coniac, fructe de ienupăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Buzdugan sol ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri De Ghimbir ca desert. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Pate De Ficat De Porc Danez, Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, și Pate Din Ficat De pentru rețete similare.
Instrucțiuni
La carnea măcinată, toate amestecate bine, adăugați 2 Oune de slănină sau grăsime de porc tăiate în zaruri subțiri, neregulate, usturoiul și condimentele și vinul și coniacul. se amestecă foarte bine și, dacă este timp, se lasă să stea o oră sau două înainte de gătit, astfel încât aromele să pătrundă în carne. transformați-vă într-o terină mare de 4 căni sau în 2 sau 3 mai mici, de 2 1/2 inci adâncime.
Tăiați grăsimea sau slănina rămasă în fâșii subțiri și aranjați-o peste partea superioară a p.
Așezați terinele într-o tavă de copt pe jumătate umplută cu apă și gătiți, neacoperită, într-un cuptor lent, 325 F, timp de 1 1/4 până la 1 1/2 ore. pateurilor sunt fierte atunci când încep să vină departe de pereții vasului. Scoateți-le din cuptor, având grijă să nu vărsați nicio grăsime și lăsați-le să se răcească. Se vor tăia mai bine dacă, atunci când grăsimea s-a întărit, sunt ponderate. pentru a face acest lucru, acoperiți cu hârtie pergament și o placă sau o farfurie care se potrivește în interiorul terinei și puneți o greutate deasupra. cu toate acestea, dacă acest lucru se dovedește impracticabil, nu are o importanță foarte mare. dacă terinele trebuie păstrate mai mult de o săptămână, acoperiți-le complet, odată ce sunt reci, cu un strat de etanșare de untură de porc pură topită.
Notă: atunci când gătiți orice P.M. P. M. T. nu uitați că adâncimea terinei, mai degrabă decât suprafața acesteia, determină timpul de gătire. condimentele de usturoi și boabe de ienupăr sunt opționale. Proporțiile de carne, ficat și condimente face un pateu pot fi modificate pentru a se potrivi gusturilor individuale, dar întotdeauna cu respectarea terminat textura produsului. un bun p. p. p. p. p. t. este umed și gras, fără a fi gras, și ar trebui să fie slab roz în interior, nu gri sau maro. uscat pate este fie rezultatul overcooking, sau prea mici de un procent de grăsime de carne au fost utilizate.