Carne De Porc În Stil Chinezesc
Carnea de porc în stil chinezesc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 92 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sos de soia lite, orez, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui și tăiței în stil chinezesc, Carne de porc și ceapă din Singapore (Chineză), și Carne de porc chinezească prăjită și boabe de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în wok antiaderent sau tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adaugă carne; se prăjește 5 min. sau până când se termină.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția orezului; se prăjește 5 min. sau până se încălzește.