Carne de porc în sos de vin

Carne de porc în sos de vin
Carnea de porc în sos de vin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de usturoi, friptură de porc, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de vin, Cotlete de porc cu sos de vin roșu, și Cotlet De Porc Cu Sos De Vin Oregano.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mare și rumeniți rapid carnea de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se toarnă vinul și se amestecă pesmetul pentru a acoperi carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se amestecă ceapa, șalotele, usturoiul și pătrunjelul într-un bol și se presară peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Transferați cuptorul olandez în cuptorul preîncălzit și gătiți 10 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 grade C) și turnați în stoc. Acoperiți și continuați să gătiți 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți capacul, creșteți căldura la 400 de grade F (200 de grade C) și gătiți încă 10 minute.
7
Se presară cu oțet pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista