Carne de porc în sos de vin
Carnea de porc în sos de vin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de usturoi, friptură de porc, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de vin, Cotlete de porc cu sos de vin roșu, și Cotlet De Porc Cu Sos De Vin Oregano.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mare și rumeniți rapid carnea de porc pe toate părțile.
Se toarnă vinul și se amestecă pesmetul pentru a acoperi carnea de porc.
Se amestecă ceapa, șalotele, usturoiul și pătrunjelul într-un bol și se presară peste carne.
Transferați cuptorul olandez în cuptorul preîncălzit și gătiți 10 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 grade C) și turnați în stoc. Acoperiți și continuați să gătiți 50 de minute.
Scoateți capacul, creșteți căldura la 400 de grade F (200 de grade C) și gătiți încă 10 minute.
Se presară cu oțet pentru a servi.