Carne de porc în sos de vin

Carne de porc în sos de vin
Carnea de porc în sos de vin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de usturoi, friptură de porc, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de vin, Cotlete de porc cu sos de vin roșu, și Cotlet De Porc Cu Sos De Vin Oregano.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mare și rumeniți rapid carnea de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Se toarnă vinul și se amestecă pesmetul pentru a acoperi carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se amestecă ceapa, șalotele, usturoiul și pătrunjelul într-un bol și se presară peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați cuptorul olandez în cuptorul preîncălzit și gătiți 10 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 grade C) și turnați în stoc. Acoperiți și continuați să gătiți 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Scoateți capacul, creșteți căldura la 400 de grade F (200 de grade C) și gătiți încă 10 minute.
7
Se presară cu oțet pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista