Carne de porc ușor dulce și acru

Carnea de porc ușor dulce și acră este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 804 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, sos dulce și acru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete ușoare de porc cu glazură dulce și acră, Sos ușor dulce și acru cu carne de porc la grătar și dovlecei Spaghetti (GF, Super simplu + luminat}, și Carne de porc dulce și acru (Wu Lo Yuk, ku Lu Jou) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, aruncați carnea de porc cu ou. În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, puneți amestecul Bisquick, sare și piper; sigilați punga și agitați pentru a amesteca.
Scurgeți excesul de ou din carne de porc.
Așezați cuburile de porc în punga de plastic; sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Așezați carnea de porc într-un singur strat în tigaie. Gătiti 6 până la 8 minute, întorcându-vă ocazional, până când este maro și crocant la exterior și nu mai este roz în centru.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Rezervați 1 lingură de ulei în tigaie; aruncați orice ulei rămas.
Adăugați amestecul de ardei gras și ananasul; gatiti la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt crocante. Se amestecă sosul dulce și acru și carnea de porc; se încălzește la fierbere.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.