Carne De Porc Trasă Și Ceapă Roșie Topită
Carnea de porc trasă și topitura de ceapă roșie necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 329 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sosul original de grătar, carnea de porc, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Carne De Porc Trasă Și Ceapă Roșie Topită, Pere Și Ceapă Dulce Tras Carne De Porc, și Carne de porc trasă și quesadillas de ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Combinați sosul de carne și grătar. Umpleți feliile de pâine cu amestec de carne, single și ceapă pentru a face 4 sandvișuri.
Răspândiți în afara sandvișurilor cu unt.
Gatiti in tigaie la foc mediu 4 min. pe fiecare parte sau până când sandvișurile se rumenesc pe ambele părți.