Carne De Porc Trasă Și Ceapă Roșie Topită

Carne De Porc Trasă Și Ceapă Roșie Topită
Carnea de porc trasă și topitura de ceapă roșie necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 41 de cenți pe porție. O porție conține 329 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sosul original de grătar, carnea de porc, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Carne De Porc Trasă Și Ceapă Roșie Topită, Pere Și Ceapă Dulce Tras Carne De Porc, și Carne de porc trasă și quesadillas de ceapă caramelizată.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de carne și grătar. Umpleți feliile de pâine cu amestec de carne, single și ceapă pentru a face 4 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Răspândiți în afara sandvișurilor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Gatiti in tigaie la foc mediu 4 min. pe fiecare parte sau până când sandvișurile se rumenesc pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista