Carne de porc Tandoori pe grătarul în aer liber

Carnea de porc Tandoori pe grătarul în aer liber ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 398 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de schinduf măcinat, chimen măcinat, bucăți de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet De Porc Prăjit Tandoori, Tandoori-Cotlet De Porc Condimentat Cu Portocale, și Tandoori-cotlet de porc condimentat cu portocale.
Instrucțiuni
Înmuiați 8 frigarui de lemn în apă peste noapte.
Pentru a face marinada, combinați toate ingredientele într-un castron nereactiv.
Tăiați carnea de porc în cuburi de 1 inch.
Adăugați carnea de porc la marinată, aruncați-o la acoperire și dați-o la frigider timp de cel puțin 3 ore.
Configurați grătarul exterior pentru gătit la căldură directă la foc mare. Infilați carnea de porc pe frigarui (folosiți mănuși pentru a evita pătarea mâinilor) și gătiți pe grătar timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte. Încălziți scurt pâinea naan pe grătar și serviți cu carnea de porc tandoori, iaurtul și castravetele.
Schinduful, pasta indiană de chile și uleiul de muștar sunt disponibile de la magazinele alimentare indiene sau de pe piețele asiatice mari.
De la grătarul meu: Gătit în aer liber în stil Australian de Pete Evans. Text copyright 2009 Peter Evans; fotografie Copyright 2009 Anson Smart. Publicat pentru prima dată în 2009 de Murdoch Books Australia; publicat pentru prima dată în Statele Unite în 2011 de Weldon Owen, O divizie a Bonnier.