Carne de porc spaniolă cu vin alb

Carne de porc spaniolă cu vin alb
Carnea de porc spaniolă cu vin alb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână friptură de porc, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlete De Porc Spaniole Cu Umplutură De Porumb Linguica Și Sos De Vin, Cotlet De Porc Cu Sos De Vin Alb, și Cotlet de porc cu sos de vin alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați usturoiul și frecați-l în carnea de porc; frecați puțină sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și rumeniți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați piperul la gust, vin și stoc și aduceți totul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
StocStoc
VinVin
4
Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă timp de 50 până la 55 de minute sau până când temperatura internă a cărnii de porc a atins 145 de grade F (63 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Tăiați carnea de porc în bucăți de mărimea mușcăturii și serviți-o în lichidele de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Torres Sangre De Toro Tempranillo. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 8 dolari.
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista