Carne de porc spaniolă cu Salsa de mere-citrice

Carne de porc spaniolă cu Salsa de mere-citrice
Carnea de porc spaniolă cu Salsa de mere-citrice ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 229 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de pimenton, piper, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Filet de porc cu Xec (Salsa de citrice Maya), Cotlete De Porc Crocante Cu Salsa Verde De Citrice, și Filet de porc la grătar cu miere de tei cu Salsa de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente. Se amestecă 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SareSare
2
Ungeți 1 lingură de ulei de măsline peste carne de porc și presărați uniform cu amestec de pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
3
Lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei.
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline, restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper negru, măr și următoarele 6 ingrediente (prin jalapeo) într-un castron mediu; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MărMăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți carnea de porc de pe grătar; lăsați să stea 5 minute. Feliați carnea de porc transversal; se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În59 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista