Carne De Porc Sotată Cu Ghimbir Și Usturoi

Carne De Porc Sotată Cu Ghimbir Și Usturoi
Carnea de porc sotată cu ghimbir și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 199 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 79 cenți pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sake, sos de soia, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi, porc de ghimbir și tăiței, Carne de porc Hoisin cu usturoi și ghimbir verde, și Filet de porc marinat cu bere cu Chutney de usturoi-ghimbir.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista