Carne De Porc Slaw Skillet

Carne De Porc Slaw Skillet
Tigaia cu carne de porc este o fără lactate garnitură. O porție conține 354 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați varză, piper, morcovi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Skillet BBQ pui cu Slaw, Rețetă De Salată De Tigaie, și Mama lui fierbinte Skillet Bacon Cole Slaw cu mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc în ulei la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Îndepărtați și păstrați cald.
3
Într-un castron mare, combinați făina și apa până se omogenizează. Se amestecă oțetul, zahărul, muștarul, sosul Worcestershire, sarea, semințele de țelină și piperul; se toarnă în tigaie; adăugați legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si legumele sunt crocante. Se acoperă cu carne de porc; se acoperă și se gătește până când un termometru pentru carne ajunge la 160 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista